ADVANCED CARDIOLOGY MODULE 2

09/29/2020 7:00 PM - 9:00 PM

Start Time: 09/29/2020 07:00 PM CST

Course Title: Advanced Cardiology Module 2 September 29, 2020

Detailed Information: A detailed look at Strokes in the prehospital environment. This course will satisfy the 2 hour National Registry Requirement for Strokes.

CE Solutions VILT Presented By Jason Bowman.

Related upcoming events

  • 09/25/2020 1:00 PM - 09/25/2020 3:00 PM

    Start Time: 09/25/2020 1:00 PM CST

    Course Title: Advanced Airway Module 2 September 25, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Capnography and Oxygenation in the prehospital environment. This course will satisfy the 1 hour National Registry Requirement for Capnography. This course will satisfy the .5 hour National Registry requirement for Oxygenation. This course will also award .5 hours of Airway credit to be used as necessary.

    CE Solutions VILT Presented By Jason Bowman.

  • 09/29/2020 4:00 PM - 09/29/2020 6:00 PM

    Start Time: 09/29/2020 04:00 PM CST

    Course Title: Advanced Medical Module 1 September 29, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Special Healthcare Needs in the prehospital environment. This course will satisfy the 2 hour National Registry Requirement for Special Healthcare Needs.

    CE Solutions VILT Presented By Jason Bowman.

  • 09/30/2020 12:00 PM - 09/30/2020 2:00 PM

    Start Time: 09/30/2020 12:00 PM CST

    Course Title: Advanced Cardiology Module 3 September 30, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Cardiac Arrest in the prehospital environment. This course will satisfy the 2 hour National Registry Requirement for Cardiac Arrest.

    CE Solutions VILT Presented By Alex Rowe.

  • 10/02/2020 1:00 PM - 10/02/2020 3:00 PM

    Start Time: 10/02/2020 1:00 PM CST

    Course Title: Advanced Medical Module 3 October 2, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Pain Management, Psychiatric and Behavioral Emergencies and Toxicology in the prehospital environment.

    This course will satisfy the National Registry National Component Requirement for 1 hour of Psychiatric and Behavioral Emergencies, 0.5 hour National Registry Requirement for Toxicology and 0.5 hours of flexible content.

    CE Solutions VILT Presented By James Schuetz.

  • 10/04/2020 11:00 AM - 10/04/2020 1:00 PM

    Start Time: 10/04/2020 11:00 AM CST

    Course Title: Advanced Cardiology Module 3 October 04, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Cardiac Arrest in the prehospital environment. This course will satisfy the National Registry National Component for 2 hours of Cardiac Arrest.

    CE Solutions VILT Presented By Jason Bowman

  • 10/05/2020 2:00 PM - 10/05/2020 4:00 PM

    Start Time: 10/05/2020 2:00PM CST

    Course Title: Advanced Cardiology Module 4 October 5, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Pediatric Cardiac Arrest in the prehospital environment. This course will satisfy the National Registry National Component Requirement for 2 hours of Pediatric Cardiac Arrest.

    CE Solutions VILT Presented By Jason Bowman.

  • 10/06/2020 1:00 PM - 10/06/2020 3:00 PM

    Start Time: 10/06/2020 1:00 PM CST

    Course Title: Advanced Trauma Module 2 October 6, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Hemorrhage Control and Fluid Resuscitation in the prehospital environment. This course will satisfy the National Registry National Component Requirement for 0.5 hours of Hemorrhage Control, 0.5 hours of Fluid Resuscitation and 1 hour of Trauma as flexible content.

    CE Solutions VILT Presented By James Schuetz.

  • 10/07/2020 7:00 PM - 10/07/2020 9:00 PM

    Start Time: 10/07/2020 7:00 PM CST

    Course Title: Advanced Medical Module 1 October 7, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Special Healthcare Needs in the prehospital environment. This course will satisfy the National Registry National Component Requirement for 2 hours of Special Healthcare Needs.

    CE Solutions VILT Presented By Jason Bowman.

  • 10/08/2020 1:00 PM - 10/08/2020 3:00 PM

    Start Time: 10/08/2020 1:00 PM CST

    Course Title: Advanced Cardiology Module 2 October 8, 2020

    Detailed Information: A detailed look at Strokes in the prehospital environment. This course will satisfy the National Registry National Component for 2 hours of Stroke Management.

    CE Solutions VILT Presented By Alex Rowe.

  • 10/10/2020 11:00 AM - 10/10/2020 1:00 PM

    Start Time:10/10/2020 11:00 AM CST

    Course Title: Advanced Operations Module 1 October 10, 2020

    Detailed Information: A detailed look at At-Risk Populations Ambulance Safety and Provider Safety in the prehospital environment.

    This course will satisfy the National Registry National Component Requirement for 1 hour of At-Risk Populations, 0.5 hours of Ambulance Safety and 0.5 hours of Provider Safety.CE Solutions VILT Presented By Jason Bowman.

Copyright © CE Solutions, All Rights Reserved.